Elektrokola Haibike

Elektrokola s automatickým řazením pro bezstarostnou jízdu

Ano, jsou skutečně tady – mezi námi! Elektrokola s automatickým řazením, která se přizpůsobují vašim preferencím. 

Pokud uvažujete vybíráte elektrokola Specialized Vado 5.0 nebo Specialized Como 5.0 modelového roku 2023, jistě vás zaujmou detaily o moderní technologii IGH Enviolo AUTOMATiQ, kterou využívají.

Zkratka IGH označuje zadní vnitřní náboj kola, v němž je implementováno automatické řazení. Tato inovativní technologie umožňuje plynulé a automatické přepínání převodů bez zásahu jezdce, což výrazně zvyšuje pohodlí a efektivitu jízdy na elektrokol Specialized Vado 5.0 a Como 5.0 modelového roku 2023. Zvolte si ze škály různých jízdních stylů: sport, eco, comfort.

Pro detaily ohledně této inovativní technologie doporučujeme zhlédnout video výrobce, které poskytuje podrobný přehled o používání náboje: 

Pro kompletní informace ohledně správného používání kola a technologie Enviolo AUTOMATiQ doporučujeme prostudovat návod výrobce, který lze nalézt na následujícím odkazu - začne se stahovat pdf po kliknutí na odkaz: Odkaz na návod výrobce. Pro specifické detaily o technologii Enviolo AUTOMATiQ se zaměřte na stránku 176 v PDF souboru, konkrétně v kapitole 12. s názvem "POHON S NÁBOJEM ENVIOLO".

Pro úplné technické specifikace náboje Enviolo AUTOMATiQ doporučujeme prostudovat technický manuál poskytnutý výrobcem, který je dostupný na následujícím odkazu: Odkaz na technický manuál.

S elektrokoly s automatickým řazením bude vaše cesta hladší než rozpuštěná čokoláda! Jednoduše podle vašich přání.