Elektrokola Haibike

Dětská kola Specialized Jett

S příchodem každého jara je důležité pravidelně kontrolovat, zda náš potomek nepřerostl své dětské kolo a není čas poohlédnout se po novém. Pokud chcete jistotu kvalitního provedení a jízdních vlastností, vybírejte dětské kolo značky Specialized. Specialized je jednou z předních světových značek v oblasti výroby jízdních kol, cyklistického vybavení a příslušenství. Značka Specialized je známá inovacemi v designu a technologii jízdních kol. Se značkou Specialized bude Vaše dítě bude jezdit na kole s velkým S na hlavové trubce stejně jako mnoho mistrů světa v cyklistice.

Nová dětská kola Specialized Jett
 
Specialized Jett je nejlépe nastavitelné kolo na trhu, které je vyrobeno přesně pro děti. Po konzultaci s nejlepšími fittery v cyklistickém průmyslu ve Specialized vyvinuli kolo Jett na základě stejných postupů, které jsou používány u profesionálních sportovců - na základě mechaniky jízdy dětí a optimalizace těchto dat při návrhu dětských kol Specialized Jett.

U dětských kol Specialized Jett je pohodlí zajištěno tím, že kolo dobře padne a designem zaměřeným právě na děti. Vzhledem k jejich růstovým spurtům a vzorcům růstu je perfektně padnoucí dětské kolo pouze krátkodobou záležitostí. Děti si zaslouží nejen prvotřídní kola, ale také kola, která jim lépe sedí a déle vydrží. 

Specialized Jett nebo Riprock?

Kolo Specialized Jett je ideální volbou pro mladé cyklisty, kteří hledají dokonalý zážitek z jízdy na cyklostezkách, městských trasách a zpevněných cestách. Je navrženo tak, aby poskytovalo maximální komfort a výkon v různorodém terénu. Pokud má vaše dítě větší sklony k dobrodružství v přírodě, doporučujeme zvážit kola Specialized Riprock, která jsou speciálně upravena pro jízdu v lesním terénu a na náročnějších trailech. Tato kola nabízejí robustní konstrukci, odolnost a širší pláště, které jsou nezbytné pro zdolávání lesních cest a terénních výzev.

 

Lehké a rychlé dětské kolo

Specialized Jett 24" váží pouhých 9,39 kg. Díky elegantnímu designu, nízké hmotnosti a rychle se odvalujícím se pneumatikám Pathfinder budou děti na čele skupiny nebo držet krok s dospělými.

Nastavitelnost po dobu tří sezón

Výzkum Specialized ukázal, že děti rostou rychleji v oblasti rukou a nohou než v oblasti trupu, proto zkonstruovali kolo, které se dokáže přizpůsobit průměrnému růstu až po dobu tří sezón. Nastavitelnost je zajištěna klikami se dvěma otvory, delší sedlovkou a nastavitelnými řídítky pro prodloužení dosahu. Pomocí nástroje Fit Tool můžete všechna nastavení dokonale přizpůsobit tomu, jak vaše dítě roste.

Kolo bezpečně v rukou

Úzký průměr gripů a nastavitelné brzdy zajišťují, že jezdec může kolo pohodlně řídit a ovládat. Toto pohodlí vzbuzuje důvěru, protože jezdec pak může snadno manévrovat.

Jeďte dál a rychleji

Speciální dětské 130mm sedlo Bridge a kliky s úzkým q-factorem umožňují jezdci zarovnat linii kyčle, kolena a kotníku. To pomáhá předcházet bolestem kolen a zlepšuje výkon při šlapání, takže děti mohou šlapat déle a rychleji.

 

Dětské kolo Specialized Jett

Specialized Jett je řada dětských kol, která byla navržena tak, aby poskytovala pohodlí, bezpečnost a výkon pro mladé jezdce. Tato kola jsou vyvinuta s ohledem na růstové vzorce dětí, což znamená, že se jedná o kola, která mohou "růst" s dětmi a přizpůsobit se jejich postupně se měnícím potřebám.

Klíčové aspekty kol Specialized Jett:

Nastavitelnost: Specialized Jett kola nabízejí jedinečný systém nastavení, který umožňuje rodičům přizpůsobit kolo velikosti a schopnostem jejich dítěte. To zahrnuje snadné nastavení sedla a řídítek, což umožňuje dětem jezdit pohodlněji a s lepší kontrolou.

Lehká konstrukce: Kola jsou navržena tak, aby byla lehká a snadno ovladatelná, což je důležité pro mladé cyklisty, kteří se teprve učí ovládat kolo a získávat důvěru ve své schopnosti.

Odolnost: Jako u všech produktů Specialized je i u řady Jett kladen důraz na kvalitu a odolnost. Kola jsou vyrobena z pevných materiálů, které vydrží náročné zacházení, které je běžné u dětských kol.

Design: Specialized Jett kola mají moderní a atraktivní design, který osloví dětské jezdce. Jsou k dispozici v různých barvách a stylech, aby vyhovovaly individuálním preferencím.

Bezpečnost: Bezpečnostní prvky, jako jsou odolné brzdy, široké pneumatiky pro lepší trakci a stabilní konstrukce, jsou u těchto kol standardem, což rodičům poskytuje klid na duši, když jejich děti objevují radosti z jízdy na kole.

Velikostní rozsah: Specialized Jett kola jsou k dispozici v různých velikostech, což umožňuje rodičům vybrat správnou velikost kola pro své dítě, a to na základě výšky nebo věku.

Výkon: I když jsou to dětská kola, Specialized se nevzdává výkonnosti. Kola Jett jsou navržena tak, aby byla reaktivní a zábavná na jízdu, což pomáhá mladým jezdcům rozvíjet své cyklistické dovednosti.

Celkově řada Specialized Jett představuje kvalitní a promyšlenou volbu pro dětská kola, která rostou s dětmi a poskytují jim zábavu, pohodlí a bezpečnost při jejich cyklistických dobrodružstvích.



 

Dětská kola Specialized Jett jsou k dispozici ve velikostech o průměru kol 16", 20" a 24". Velikostní tabulka kol Specialized Jett:

 

 

Dětská kola Specialized s informací o dostupnosti naleznete na našem e-shopu nebo v cykloprodejně v Uhříněvsi.