Elektrokola Haibike

Elektrokola Amulet - super novinka!

Horská elektrokola české značky AMULET

Nová horská elektrokola značky AMULET máme nyní skladem, právě teď nově v nabídce Bikeway.cz ! Jde o horská elektrokola s pevným rámem, ve výbavě mají nejmodernější model motoru M410 od firmy Bafang a baterie s články Samsung s kapacitou 720 Wh. To umožňuje maximální dojezd až 150 km.

Elektrokola AMULET patří k cenově nejdostupnějším značkám na našem trhu. Motor a baterie jsou u Amulet vždy integrované v rámu kola. Moderní čistý design a odpovídající kvalitní osazení. Modely elektrokol Amulet nesou název AMULET 29 eRival a celá tato řada má shodný motor Bafang M410 a baterii 720 Wh. Jednotlivé modely se pak liší v osazení komponenty (jako vidlice, brzdy apod.) a v barevném provedení s rozlišením pro muže a ženy. Dojezd se pohybuje v rozmezí 50 – 150 km podle zvoleného stupně podpory - stupeň intenzity dopomoci šlapání si tedy můžete zvolit podlé své fyzické zdatnosti!

 

Motor 
 
BAFANG M410 80NM / 36V / 250W středový - nejmodernější model motoru BAFANG
 
M410 je inovací motoru Bafang M400, který je nejpoužívanější středový motor. Disponuje nominálním výkonem 250 W, 80 Nm točivého momentu a sníženou váhou 3,4 kg. Jeho hlavní výhodou je dostatečný výkon za skvělou cenu. 
 
 
 
Baterie
 
IPS (SAMSUNG CELLS) 20 AH / 720 WH
 
Baterie IPS využívá články SAMSUNG a vyznačuje se velmi vysokou kapacitou 720 Wh. Baterie je integrována v rámu s možností vyjmutí z rámu.
 
Maximální dojezd: až 150 Km 
 
 
 
Displej
 

BAFANG C240

LCD displej Bafang C240 je nejkompaktnějším modelem pro horská kola.

Displej zobrazuje základní parametry, jako jsou rychlost, aktuální stupeň podpory, ujetá vzdálenost a spálené kalorie. Výhodou je také možnost připojení dalších zařízení, jako je telefon nebo světlo, pomocí USB portu.

 
 
 
 

Amulet eRival 2022

 

Amulet eRival dámské elektrokolo