Elektrokola Haibike

Elektrokola FOCUS 2020

Německý výrobce FOCUS přináší pro sezónu exkluzivní novinky ve své nabídce horských i trekingových elektrokol. Vybíráte-li elektrokolo s nejnovějším motorem Bosch a chcete ho mít v perfektním, moderním provedení rámu a technologií a ve velmi decentním designu, který odpovídá nejnovějším trendům, podívejte se určitě na nabídku elektrokol FOCUS!

Představujeme modelovou řadu elektrokol FOCUS - jejich společnou specifikací je:

  • motor Bosch Performance CX 4. generace 2020
  • integrovaná baterie o kapacitě 652 Wh nebo 500 Wh, s možností přídavné baterie 500 Wh
  • moderní design rámu - pokud jde o geometrii i barevné provedení

  

Celoodpružené elektrokolo FOCUS THRON2

Nové celoodpružené elektrokolo FOCUS THRON2 má odpružení se zdvihem 130 mm, kola o průměru 29" a pláště o šířce 2,60. Elektrokolo FOCUS THRON2 je ideální pro pohodlnou jízdu v terénu za pomocí silného dynamického motoru Bosch Performance CX a 625 Wh baterii. FOCUS připravil i celoodpružené EQP (equiped) modely - od výrobce jsou elektrokola osazena blatníky, stojánkem a osvětlením - pokud elektrokolo není z výroby vybaveno, lze jej dovybavit těmito doplňky. 

THRON² nabízí vyváženou, sportovní jízdu - je více než schopný vzít jakoukoli stopu, ale také o něco pohodlnější. Na rozdíl od agresivnějšího modelu JAM² má THRON² vzpřímenější polohu při sezení bez extrémního stacku (o něco vyšší) nebo reache (o něco kratšího) - má prostě vyváženou pohodlnější geometrii než extrémnější model JAM2. Zábavná jízda není vynechána - THRON² je přímo doma na trailu.

 

celoodpruzene elektrokolo focus thron2 2020 s motorem bosch performance cx

 celoodpruzene elektrokolo focus thron2 2020 s motorem bosch performance cx 1

celoodpruzene elektrokolo focus thron2 2020 s motorem bosch performance cx 2

celoodpruzene elektrokolo focus thron2 2020 s motorem bosch performance cx 3

Celoodpružené elektrokolo FOCUS JAM2       

Pro milovníky ještě většího terénu je zde all-mountain elektrokolo FOCUS JAM2 2020, také s nejnovějším motorem Bosch Performance CX a baterií 625 Wh.  JAM2 má odpružení se zdvihem 150 mm, kola o průměru 29" a pláště o šířce 2,60.

JAM² s pohonem Bosch e-drive je vyroben pro drsné stezky, a proto oslovuje zejména zkušené jezdce. Pokud hledáte spíše všestranné celoodpružené elektrokolo s nejnovějším motorem Bosch, měli byste zvážit spíše FOCUS THRON².

 

Celoodpružené elektrokolo FOCUS JAM2 2020 

 

Horské elektrokolo FOCUS JARIFA2

Nová horská elektrokola FOCUS JARIFA2 jsou k dispozici v malých velikostech rámu s 27,5" koly nebo můžeme dodat elektrokolo o stejné specifikaci, ale s 29" koly ve více velikostech rámu. Jde o elektrokolo s pevným rámem a odpruženou přední vidlicí - má univerzální použití mimo zpevněné cesty, ale vlastně jej využijete kdekoli. Snadno namontujete přídavnou 500 Wh baterii - Vaše dobrodružství na elektrokole tak mohou mít skutečně dlouhé trvání.

 

focus-bikes-bosch-e-mtb-jarifa

 

Trekingové elektrokolo FOCUS AVENTURA2

Elektrokolo pro každodenní, klidně i dlouhou, jízdu. FOCUS AVENTURA2 je přizpůsobeno jezdcům, kteří uvítají na elektrokole nosič, blatníky, stojánek, osvětlení vybrané přímo výrobcem. I AVENTURA2 může mít kapacitu baterie až 1 125 Wh a jsou vybaveny novým pohonem Bosch Performance CX.

 

 focus-bosch-e-mtb-aventura2 trekingové elektrokolo

trekingove elektrokolo bosch performance cx focus aventura2

focus bosch pridavna baterie elektrokolo

 

Elektrokola FOCUS s motorem Bosch Performace CX 2020 jsou designově super vyladěná a mají tu nejnovější technologii pro elektrokola. Také hmotnost uváděná výrobcem je velmi příznivá, např. celoodpružený THRON2 se pohybuje podle specifikace mezi 23 a 24 kg.

Navíc jsou elektrokola dostupná již nyní (údaj je pro leden 2020) - vybírejte je na našem e-shopu nebo se přijďte poradit ohledně výběru do naší cyklo prodejny v Praze - Uhříněvsi!