Elektrokola Haibike

Přilba na trail i elektrokolo: Specialized Tactic 4

Podzimní novinkou ve výbavě pro cyklisty je nová generace přilby Specialized Tactic.

Design přilby není jen faceliftem, jde o úplně nový koncept této oblíbené trailové přilby.  Nová přilba Specialized Tactic 4 má velmi hlubokou skořepinu, je protažena až k zátylku a poskytuje tak extra pokrytí hlavy.  Na trailu nebo při enduro ježdění tímto svým fitem dodá pocit jistoty. Nechybí certifikace přilby pro jízdu na elektrokolech.

V helmě je integrován bezpečnostní systém MIPS, pro zmírnění otřesu mozku při pádu - jde o uznávanou technologii.

Specialized Tactic 4 má vyřešenou i bezproblémovou integraci uložení cyklistických brýlí.

Předchozí generace měla sice více větracích otvorů, nyní jsou však kanály pro odvětrání masivnější - nové přední ventilační otvory těsně nad čele mají přispět k lepšímu odvětrání celé hlavy. Velký středový průduch odvádí teplo od hlavy.

Do přilby je napevno integrován velký štítek, se kterým nejde výškově manipulovat, ale lze pod něj zasunout brýle a rozhodně nebrání ve výhledu.

Tři velikosti každého modelu doplňuje ještě nový Fit systém, který se přizpůsobuje různým tvarům i obvodům hlavy. Kvalitní je i rozdělovač popruhů Tri-Fix pro lepší pohodlí a snadné nastavení upínání.

Hmotnost přilby uváděná výrobcem je 380 gramů.

Přilbu doporučujeme pro jízdu na horském kole i elektrokole, na traily, enduro, ale i běžnou rekreační jízdu, pokud chcete mít výborný pocit z ochrany hlavy při cyklistice.

Aktuální barevnou škálu a dostupnost přileb naleznete vždy na našem e-shopu.