Elektrokola Haibike

Dětská kola Amulet

Lehká dětská kola Amulet

Česká značka Amulet má aktuálně v nabídce široký výběr dětských kol, u kterých se lze spolehnout na kvalitu rámu i zvolených cyklo komponentů, krásný design, nízkou váhu i cenu! V naší uhříněveské cyklo prodejně si tak vyberete z široké nabídky dětských kol Amulet skladem.

Pokud máte doma malého cyklistu, který potřebuje nové dětské či juniorské kolo, podívejte se na naši nabídku kol Amulet. Dětská kola české značky Amulet jsou oblíbená pro svoji nízkou hmotnost, použití kvalitních komponentů i optimální geometrii rámu.

Velikostní tabulka dětských kol Amulet

  • 16" kola:  4 - 6 let / od 100 - 120 cm / výška rozkroku od země od 38 cm
  • 20" kola:  6 - 9 let / od 110 - 130 cm / výška rozkroku od země od 48 cm
  • 24" kola:  8 - 11 let / od 120 - 150 cm / výška rozkroku od země od 54 cm

Značka Amulet připravila i řadu juniorských horských kol s velikostí kol 26" a 27,5". Tato kola jsou určena, dle velikosti rámu, pro děti s výškou 130 až 160 cm.

 
Výška dítěte a věk jsou pouze orientační. Údaje vychází z doporučení výrobce kol Amulet. Ideální je kolo na naší prodejně s dítětem vyzkoušet.
 

Kola z naší prodejny Bikeway.cz jsou při nákupu v prodejně vždy připravena k  jízdě.

  • V naší prodejně získáte první garanční prohlídku kola zdarma.
  • Při nákupu on-line vám kolo odešleme seřízené, po rozbalení je potřeba narovnat a dotáhnout řídítka, přizpůsobit výšku sedla a namontovat pedály.

 

Sháníte dětské kolo s vynikajícím poměrem cena - výkon? Vyberte v naší prodejně Bikeway.cz v Praze - Uhříněvsi krásné, lehké kolo značky Amulet! I malý cyklista ocení kvalitní vybavení.

IMG_7876