Elektrokola Haibike

Displeje Yamaha

Elektrokola Haibike s pohonem Yamaha modelového roku 2022/2023 mají často ve výbavě kompaktní displej A umístěný na levé straně řídítek. Elektrokola lze na přání dovybavit větším barevným displejem C s mnoha funkcemi a konektivitou:

 

DISPLEJ A

Displej A byl zkonstruován pro širokou škálu použití, od města po jízdu na stezce. Má jednoduchý a snadno ovladatelný rozměrný displej z tekutých krystalů s funkcí rychlosti a kapacity baterie. Při jízdě za ztížených venkovních podmínek byl kladen velký důraz na viditelnost. Režim podpory lze během jízdy stiskem tlačítka měnit.

  • Velikost displeje: 1,7palcový LCD

 

 

DISPLEJ C

Pokud upřednostňujete větší displej umístěný na středu řídítek, který zobrazuje i více údajů o Vaší jízdě, má konektivitu s dalšími aplikacemi, potom můžeme provést výměnu displeje za typ C. Doplatek za tuto výměnu činí pro elektrokola Haibike zakoupená v naší prodejně 5 000,-Kč vč. DPH. Kompatibilita je pro elektrokola od modelového roku 2019.

Velký 2,8palcový barevný bodový displej poskytuje vynikající čitelnost a ovládání funkcí připojení. Pro různé režimy je k dispozici několik obrazovek. Nově navržený ergonomický dálkový spínač usnadňuje ovládání. Po připojení smartphonu k displeji si můžete prostřednictvím aplikace užívat rozšířené funkce. Displej C posouvá radost z vašeho jízdního stylu na novou úroveň.

Specifikace displeje C:

  • Vyznačuje se zaměnitelností se všemi jednotkami po modelovém roce 2019
  • Velikost displeje: 2,8palcový TFT plně barevný
  • Napájení: USB napájecí zdroj (1A)
  • Konektivita: Bluetooth® Low Energy Technology
  • Funkce (vždy zapnuto): Rychlost / Kapacita baterie / Kapacita baterie (%) / Asistenční režim / Pomocný měřič výkonu / Hodiny
  • Funkce(volitelné*): Průměrná rychlost kola / Maximální rychlost kola / Počítadlo kilometrů / Počítadlo kilometrů / Dojezd / Kadence / Spotřeba kalorií / Navigace: Turn by Turn** / Fitness** / Kompas**


* Z volitelných položek lze skrýt málo používané funkce.
** Je nutné připojení Bluetooth Low Energy Technology

 


Velký barevný bodový displej se používá k zobrazení informací včetně kapacity baterie, rychlosti jízdy a času, takže jezdec může zkontrolovat všechny detaily na první pohled.

K dispozici 4 režimy: EXPW / HIGH / ECO / + ECO

 


 

Aplikace pro vylepšené funkce
Pro další vylepšení vašeho životního stylu může displej C zobrazovat další informace prostřednictvím komunikace se specifickými aplikacemi. Po stažení aplikace do smartphonu a provedení jednoduchého procesu nastavení si můžete užívat funkce včetně správy jízdy, sledování kondice a navigace na mapě.

  • Komoot
    Navigace krok za krokem, různé směrování, offline navigace.
    K dispozici na App Store a Google Play.
  • Wellfit e-kit connection
    Cílové nastavení tracking pro sledování aktivity.
    Dostupné na Google Play.