Elektrokola Haibike

Originální doplňky Haibike: MRS

Vybavte vaše nové elektrokolo Haibike originálním příslušenstvím Haibike MRS (Modular Rail System)!

Značka Haibike dodává speciální originální příslušenství pro elektrokola Haibike vybavená systémem MRS - jde o speciální integrovanou lištu pro montáž kompatibilních doplňků.

Díky Haibike Modular Rail systému mohou být velice jednoduše a rychle vestavěny různé díly na elektrokolo Haibike s integrovanou baterií.

Na horní straně spodní rámové trubky je integrovaná montážní lišta, do které mohou být ve třech libovolných pozicích umístěny např. zámek, láhev na pití nebo přídavná baterie.

Lišta je z výroby opatřena gumovou krytkou, která se při montáži doplňků vyndá, případně se rozřezáním přizpůsobí pro konkrétní použití. Lištu lze koupit i jako náhradní díl. 

Jaké doplňky MRS používáme nejčastěji:

  • Adaptér MRS XLC MR-S10 Multimount pro připevnění vhodného držáku na láhev a držáku na mini pumpičku do lišty MRS
  • Systémové doplňky Fidlock - na lištu MRS se upevní adaptér Fidlock a poté se používají kompatibilní doplňky jako brašny a láhve, které mají na spodní straně konektor Fidlock

Doplňky zakoupíte zde na našem e-shopu, v prodejně Bikeway máme samozřejmě zkušenosti s jejich montáží a poradíme s jejich výběrem při koupi nového elektrokola Haibike.