Elektrokola Haibike

Pro oslnivě čisté kolo: speciální čistící kartáče na kolo

V období blátivých a deštivých podzimních dnů potřebuje kolo zvláštní péči, a tady přicházejí na scénu čistící sady FORCE PROFI a FORCE ECO. Tyto sady jsou navrženy tak, aby poskytovaly kompletní řešení pro údržbu kol a elektrokol za náročných podmínek.

Každá sada obsahuje kvalitní kartáče s štětinami vyrobenými z odolného polypropylenu, což zajišťuje odolnost vůči čističům a dlouhou životnost. Kartáče jsou pečlivě vybrány pro efektivní odstranění bahna, prachu a nečistot, které se mohou na kole hromadit během podzimních jízd. Ergonomický tvar rukojetí zajišťuje pohodlný úchop při čištění, a díra pro zavěšení umožňuje snadné uskladnění v dílně.

Sady FORCE PROFI a FORCE ECO tak nejen chrání vaše kolo před vlivy podzimního počasí, ale zároveň vám poskytují nástroje, které usnadňují údržbu a čištění. Jsou ideální pro cyklisty, kteří chtějí udržet své kolo v perfektním stavu i za nejnáročnějších podmínek.

Sada FORCE PROFI obsahuje také rukavici pro jemné mytí, dlouhý nízký kartáč pro mytí pastorků a převodníků a utěrku z mikrovlákna pro vyleštění kola a komponentů. To vše je zabaleno v odvětrávaném pytlíku Force, který je ideální pro skladování těchto kartáčů.

Novinkou je mycí houba FORCE DIRT, která je vhodná na mytí a oplach rámů a dalších komponentů jízdních kol. Houba výborně absorbuje a nepoškozuje povrchy umývaných ploch. Jedná se o český výrobek.